• DIA DEL CIVISME
Quartell celebra el seu 'Dia del civisme'
DIA DEL CIVISME
Es presentarà la nova campanya de civisme de l'ajuntament
1/02/2018

Aquest diumenge comença ‘És cosa de tots’, la nova campanya de civisme de l’Ajuntament de Quartell. És per això que hem volgut celebrar ‘El dia del civisme’ com una jornada festiva que implique a menuts i grans en el llançament d’aquesta nova campanya de sensibilització.

 

 

·      Què és ‘És cosa de tots’?

 

‘És cosa de tots’ es tracta d’un conjunt de normes i consells per a que entre tots puguem construir un poble més cívic, més respectuós i més net. La campanya tracta de conscienciar a la població sobre el fet de que el civisme col·lectiu comença pel comportament individual. És a dir, xicotetes accions que no costen cap esforç, sumades, poder arribar fer molt. Entre aquests comportaments destaquem: replegar els excrements dels gossos, respectar els guals i les senyals de trànsit i respectar les hores de descans dels veïns i veïnes

 

·      Què és el Dia del Civisme i en què consisteix?

 

‘El dia del civisme’ es tracta de una iniciativa de l’ajuntament per a presentar la nova campanya de civisme mitjançant un dia lúdic i festiu. Es muntarà un stand a la porta de l’ajuntament, en horari d’ 11h a 14h, on hi haurà informació sobre la campanya. Altres activitats de les que podem gaudir durant el matí són les següents:

 

  • Repartiment de poals per a matèria orgànica
  • Taller de reciclatge per als més menuts
  • Repartiment d’obsequis a tot aquell que vinga acompanyat del gos/gossa o en tinga en casa

 

·      Més coses...

 

‘És cosa de tots’ busca fomentar la participació ciutadana no només al carrer, sinó també a nivell digital. És per això que hem obert un concurs de xarxes socials en el qual els usuaris podran participar pujant la seva foto a la xarxa mitjançant tres vies (Facebook, Instagram i correu electrònic) amb el Hashtag #ElTeuMomentCívic. En co ncurs acaba el dia 1 de març.

 

L’educació juga  un paper fonamental en matèria de civisme. És per això que hem volgut comptar amb els alumnes del CEIP Santa Anna per a fer un spot promocional de la campanya.

 

Vos esperem el proper diumenge a la plaça. A partir de les 11h. Fem civisme, fem poble!

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30