FESTIVAL DE GUITARRA 'MESTRE JOAQUIM RODRIGO'
19/06/2018

Un any més ja tenim ací el Festival de Guitarra ‘Mestre Joaquim Rodrigo’, una cita que anuncia l’inici de l’estiu al nostre poble i que ja s’ha convertit en tot un referent cultural de La Vall de Segó i del Camp de Morvedre.

Aquest any el festival es celebrarà del divendres 22 de juny  al diumenge 1 de juliol i comptarà amb les actuacions d’artistes de renom nacional i internacional com  Helena Feenstra, Juan de Pilar, Andrew Blanch, Thu Le, Julia Lange, Alberto López i el grup Vi Blau (flamenc-fussió). També participaran als concerts altres formacions com l’Orquestra Acadèmica de València i la Unió Musical de Quartell.

D’altra banda, hi hauran masterclass de tècnica i interpretació de guitarra clàssica i flamenca i de ball flamenc. Les Masterclass s’impartiran l’Auditori Municipal i els concerts tindran lloc a la Torre de Benavites, laPiscina Municipal, l’Auditori Municipal i el Molí Nou.

Altra novetat d’enguany es la celebració, dins del festival, del I Concurs Internacional de Guitarra ‘Guitarras Raimundo’, un concurs que comptarà amb diferents categories i rebrà estudiants i artistes de diverses parts del món.

Tota la informació al voltant dels artistes participants, llocs i horaris de concerts i classes magistrals es pot trobar a la pàgina web oficial del festival: www.guitarraquartell.com. 

 

  • PROGRAMACIÓ

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30