SOM LES VALLS
11/07/2018

Com d’únics i peculiars son els cinc pobles que formen ‘La Vall de Segó’? Aquesta és la pregunta a la que tracta de respondre la producció ‘Som Les Valls’, un espectacle sense precedents a La Vall de Segó que obrirà les Festes de Quartell el diumenge 15 de juliol a les 22:30h.

‘Som Les Valls’ és una producció musical, teatral i audiovisual dirigida per Rafa Garrido, una obra en la qual estan implicades més de 300 persones entre músics, ballarins, cantants i actors. Pel que respecta a la música, serà la primera vegada que en un mateix concert es junten les tres bandes de música de Les Valls, acompanyats de les corals polifòniques de Faura i Quartell. També participarà el grup d’albaes ‘’Cantar per Cantar’, el grup de danses de Faura i el grup de ball DUPS. Tot junt a diversos cantants solistes molt coneguts pels veïns i veïnes de Les Valls. En la vessant teatral, participaran un total de set actors i dos figurants de diverses companyies de teatre: Rif Teatre, AACC Quart de Les Valls ‘Ángel Asensi’ i AA.CC Luis Cendoya. Tota la funció anirà acompanyada d’una projecció en vídeo realitzada per Josep Gumbau, Ricard Almenar i la productora EME EME.

Seguint el guió escrit per Palmira Benajas i Rosa Belda, ‘Som Les Valls’ repassarà la història, les característiques  i les peculiaritats d’aquesta zona del Camp de Morvedre, i durant dos hores aproximadament ens farà riure i emocionar-se. Un espectacle que no deixarà indiferent als espectadors, segons el seu director, Rafa Garrido: “Anem a portar al públic a una muntanya russa d’emocions, enfocant l’idiosincràcia dels cinc pobles des de diferents punts de vista. La gent de Les Valls va a poder vore els seus pobles des d’una perspectiva que mai han vist.  Els dies previs estan sent molt intensos, però agradablement m’he trobat amb un grup de gent amb molta i il·lusió i molta entrega amb el projecte”.  D’altra banda, el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Quartell, Sergi Diego ha destacat “La idea i la participació de les associacions que han volgut formar part del projecte, així com de la gent que s’ha implicat en fer-ho possible”.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30